foto's van klanten

Ouder worden is een zegen. Tenminste als u zelf de baas bent én blijft over uw eigen leven. En u uw leven precies zo kunt blijven leven, zoals u dat gewend bent. In uw eigen huis. In uw eigen buurt. Met tijd voor uw hobby's, interesses, (klein)kinderen en uitstapjes.

 

Maar ook de minder prettige kanten vallen niet te ontkennen

Ouderdom komt immers vaak met gebreken. En regelmatig ook met ziekte, dementie, isolement en verlies aan fysieke kracht. Dan is het prettig, dat u kunt rekenen op de persoonlijke aandacht en zorg van de mensen die u goed kennen. En die weten wat u wel én niet wilt.

 

Zorgtalenten die hoofd, hart en handen combineren

Dat zijn de 150 betrokken freelance zorgverleners vlakbij u in de buurt. Zelfstandige specialisten in zorg op maat voor ouderen, dementerenden en chronisch zieken. Deskundigen die, in samenspraak met u, de nodige verzorging, verpleging én hand- en spandiensten zo regelen, dat het naadloos aansluit op uw wensen. Op het tijdstip dat u past. Elke dag weer.

 

Ons werk doen we met elkaar

Om dit te realiseren, maken uw freelance zorgverleners samen met u en uw familie gebruik van ons digitale communicatiesysteem. En doen we er met elkaar alles aan om u in staat te stellen uw leven zo optimaal, veilig en zelfstandig mogelijk in te richten.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Voor het laatste nieuws zie Facebook

Naar Facebook pagina >

Terug naar boven