Dementiezorg in Voorschoten

Wanneer uw partner, ouder of naaste regelmatig zaken vergeet, en/of eenvoudige handelingen niet meer lukken, wordt het leven voor u allen moeilijker. Uw huisarts en casemanager weten dat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden van ondersteuning van een dementerende in Voorschoten.

Zilverfabriek Voorschoten

Neem vrijblijvend contact op

Vul uw gegevens in en wij nemen bij eerste gelegenheid contact met u op.

dementiezorg op maat met persoonlijke aandacht

Ons thuiszorgbureau

Zorgtalenten die hoofd, hart en handen combineren

Dat zijn de 150 betrokken freelance zorgverleners die aangesloten zijn bij U Staat Centraal. Zelfstandige specialisten in zorg op maat voor ouderen, dementerenden en chronisch zieken. En voor mensen met neurologische ziekten, zoals Multiple Sclerose, de ziekte van Parkinson of niet aangeboren hersenletsel. Deskundigen die, in samenspraak met u, de nodige verzorging, verpleging én hand- en spandiensten bieden, zó dat het naadloos aansluit op uw wensen. Op het tijdstip dat u past. Elke dag weer.

Waarom U Staat Centraal?

Ontdek het verschil van U Staat Centraal. Wij gaan verder dan alleen zorg leveren; we creëren een ondersteunende en empathische omgeving die het welzijn van onze cliënten bevordert. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van kwalitatieve thuiszorg.

Thuiszorg

Cliënten vertellen

"Ik woon alleen en ben al ver in de negentig. Mijn man is 5 jaar geleden overleden nadat ik hem jaren lang verzorgd heb, samen met een zorgteam van U Staat Centraal. Kinderen zijn ons helaas niet gegeven. Mijn ogen zijn zo achteruit gegaan dat ik alleen niet meer naar buiten kan. Binnen kan ik me wel redden maar het wordt steeds moeilijker. Tegenwoordig heb ik ook hulp via U Staat Centraal, eerst enkele keren per week, nu dagelijks. Deze zorgverleners kenden mijn man ook en dat vind ik zo vertrouwd. Door hen kom ik buiten de deur en voel ik me niet eenzaam. Mijn neef regelt al mijn financiële zaken. De zorg die ik krijg wordt netjes vergoed uit mijn Pgb, daar hoef ik me geen zorgen over te maken."
"Mijn moeder verkommerde toen mijn vader overleed. Toen pas merkten we hoe ver haar geheugen achteruit was gegaan de afgelopen jaren. Een klein team van vertrouwde zorgverleners via U Staat Centraal heeft haar de afgelopen maanden weer zoveel levensvreugde gegeven. Ze is nog steeds bij vlagen in de war maar ach, ze is ten slotte 89 jaar. Maar ze geniet weer van kleine dingen, eet beter. Mijn zus en ik voelen ons enorm gesteund."
"Mijn man heeft ziekte van Parkinson en daardoor is hij in de nacht vaak wakker. Als ik dan ’s nachts ook vaak wakker word gemaakt ben ik overdag niets waard. Daarom slaapt een zorgverleenster via U Staat Centraal enkele keren per week hier om mijn man te helpen en kan ik fijn doorslapen. Mijn man gaat dan ook nog onder de douche en ik voel me fit genoeg om de rest van de dag voor mijn man te zorgen. Mijn zoon helpt met het Pgb en door de hulp van U Staat Centraal is dat helemaal duidelijk."
"Het was de grootste nachtmerrie van mijn ouders om vreemden in huis te halen. Al zagen wij als kinderen dat dat wel nodig was. Toen we dit verhaal vertelden bij U Staat Centraal bleek dit wel vaker voor te komen en door hun jarenlange ervaring is het toch gelukt op een respectvolle manier mijn ouders thuis te ondersteunen. Ze hebben zoveel expertise en wisten precies hoe we dit moesten aanvliegen."
"Vroeger was ik zelf verpleegkundige. Tegenwoordig zit ik ten gevolge van een hersenbloeding in een rolstoel en kan ik mezelf heel moeilijk uiten. Maar gelukkig begrijpen mijn zorgverleners mij goed, omdat ze al zolang bij me komen."
"Lang twijfelden we om mijn moeder te laten opnemen in een verpleeghuis. Een verschrikkelijke keuze, omdat we wisten dat zij nog harder achteruit zou gaan als zij haar routines en vertrouwde omgeving kwijt zou raken. Gelukkig kan onze moeder met de zorg via U Staat Centraal gewoon thuis blijven. Heerlijk om haar zo te bezoeken in ons ouderlijk huis. We halen herinneringen op want het verleden zit nog goed in haar hoofd."
"Door mijn werk moet ik veel naar het buitenland. Ik kan mijn vader nu met een gerust hart achterlaten omdat ik veel contact heb met de trouwe verzorgsters van U Staat Centraal. Zij doen net dat beetje extra."

Neem contact op

U Staat Centraal staat voor zekerheid van aandacht én zorg in uw thuissituatie, zoals we die onze eigen partner of ouders toewensen.

Een vrijblijvend gesprek over wat thuiszorg op maat voor u betekent? Dat kan bij ons op kantoor. Als u een afspraak maakt dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en wij alle tijd voor u hebben. Indien u liever heeft dat wij u thuis opzoeken komen wij vanzelfsprekend naar u toe.

Neem direct
contact op

Liever bellen? 071 – 56 222 90