thuiszorg op maat met persoonlijke aandacht zodat u thuis kunt blijven wonen

Dementie

Wanneer uw partner, ouder of naaste regelmatig zaken vergeet, en/of eenvoudige handelingen niet meer lukken, wordt het leven voor u allen moeilijker. Uw huisarts en casemanager weten dat wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden van ondersteuning van een dementerende.

Inlevingsvermogen, een rustige aanpak, gevoel voor humor, geduld en fantasie zijn ingrediënten die nodig zijn in de begeleiding. Een klein team van freelance zorgverleners biedt een vertrouwd gezicht voor de dementerende en is een rots in de branding voor partner en kinderen.

Bij dementie wordt zelfstandig thuis wonen steeds moeilijker

In de praktijk merken wij dat de meeste mensen met dementie zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, in de eigen vertrouwde omgeving. En dat is begrijpelijk.

Naarmate de ziekte vordert zijn meer maatregelen nodig om de leefomgeving veilig te houden. (Technische) hulpmiddelen, extra zorg en advies voor de mantelzorgers zijn dan van belang.

Wij kunnen u hierover vertellen, neem gerust contact met ons op.

Kijkt u ook eens op de website alzheimernederland.nl. Daar leest u over signalen van beginnende dementie, verschillende vormen van dementie en meer.

E-book aanvragen

Vraag via onderstaand formulier ons e-book over persoonsgebonden budget en thuiszorg op maat aan.

U ontvangt het e-book per mail.