thuiszorg op maat met persoonlijke aandacht zodat u thuis kunt blijven wonen

Ouder echtpaar
Thuiszorg
Persoonlijk contact

Zorg thuis

‘Zorg thuis’ bestaat uit al hetgeen aanvulling behoeft op het gebied van uw persoonlijke verzorging, behouden en bevorderen van uw gezondheid en mobiliteit, structureren en ondersteunen van uw huishouden, hulp bij eten en drinken, hulp bij medicatie, ondersteunen van sociale redzaamheid en meer. Ook als u in een verpleeghuis woont.

U heeft bijvoorbeeld (tijdelijk) hulp nodig bij het wassen en aankleden en bij uw verdere persoonlijke verzorging. Zoals het aan- en uitdoen van steunkousen of het verzorgen van een wond. Uw medicatie moet worden aangereikt en waar nodig wordt uw huis op orde gehouden en wordt (samen met u) voor maaltijden gezorgd. Soms worden alle taken overgenomen en soms is begeleidende aanwezig voldoende en wordt daarmee gezelschap, structuur en veiligheid geboden omdat u moeilijk alleen kunt zijn. U heeft iemand nodig om een boodschap mee te doen of om een wandeling te maken. Of u te begeleiden als u naar de dokter gaat of u te helpen met het ordenen van uw administratie. Deze begeleiding is ook zorg.

Alle zorgmomenten zijn mogelijk, één of meerdere keren per dag, één of meerdere keren per week, de hele dag, alle dagen van de week dag én nacht, alleen in de nacht of juist rond etenstijd…  Elk zorgmoment is minimaal 1 uur.

Ons werkgebied is Voorschoten, Wassenaar en de Leidse en Haagse regio. En verder weg als het langere zorgmomenten betreft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

E-book aanvragen

Vraag via onderstaand formulier ons e-book over persoonsgebonden budget en thuiszorg op maat aan.

U ontvangt het e-book per mail.