thuiszorg op maat met persoonlijke aandacht zodat u thuis kunt blijven wonen

Ouder echtpaar
Thuiszorg
Persoonlijk contact

Aanmelden

Als u kiest voor U Staat Centraal dan komen wij bij u voor een persoonlijk gesprek. Thuis of op de locatie van uw keuze.

  • Samen met u en eventuele mantelzorgers worden uw zorgwensen in kaart gebracht. U heeft hierin de regie!
  • De zorgmogelijkheden zijn groot: één of meerdere keren per dag/week, de hele dag, dag en nacht, alleen ’s nachts of alleen rond etenstijd. Precies zoals u dat zelf wenst. Elk zorgmoment is minimaal 1 uur.
  • Komt u in aanmerking voor een zorgindicatie in persoons gebonden budget dan ontvangt u van ons alle noodzakelijke uitleg en informatie en kunnen wij de aanvraag voor u in orde maken.
  • Ook kunnen wij u adviseren over hulpmiddelen en woningaanpassingen en de gewenste aanvragen bij de betreffende instanties in gang zetten.
  • Na dit gesprek gaan onze kantoormedewerkers direct aan de slag met uw wensen. Binnen een paar dagen, en soms sneller al, ontvangt u een voorstel met uw persoonlijke zorgteam van freelance zorgverleners. Het kan wenselijk zijn met  één zorgverlener te beginnen en rustig aan op te bouwen.
  • Gaat u akkoord met dit voorstel, dan wordt in overleg met u de startdatum van thuiszorg op uw maat bepaald. Mocht het nodig zijn, dan zetten wij alles op alles om dezelfde dag al te beginnen.
  • Vervolgens faciliteren wij u, uw mantelzorgers en uw freelancer zorgverleners met toegang tot ons digitale communicatie systeem, Zorgconnect. Door Zorgconnect wordt uw zorg zichtbaar in een (flexibele) planning en vindt u onder meer contactgegevens van uw zorgverleners.
  • U Staat Centraal blijft betrokken en staat in voor de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening en helpt u met administratieve zaken van het Pgb. Op uw verzoek onderhouden wij contact met andere partijen die bij uw zorgverlening betrokken zijn, zoals uw casemanager of huisarts.
 

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071 – 56 222 90

E-book aanvragen

Vraag via onderstaand formulier ons e-book over persoonsgebonden budget en thuiszorg op maat aan.

U ontvangt het e-book per mail.